Gula rosor i Sugarpaste

I torsdags kväll hade jag lite att göra så jag satte mig och gjorde lite rosor, bara för att det är roligt. Det blev ljusgula rosor. Jag börjar få in tekniken nu.
 

Kommentarer
Postat av: kiwiberries

o så fina de är! men fick höra att man ska använda flowerpaste till blommor...det funkar alltså ändå med sugarpaste? =)

Svar: Det beror väl lite på vad man ska göra. Ska man göra blommor med tunna blad och liknande så är det kanske bättre. Men det funkar absolut med SP också :)
Marias bakglädje

2012-06-25 @ 08:28:40
URL: http://kiwiberries.blogg.se/
Postat av: Carro

Supersöta ju! Va duktig du är =)

Svar: tack så mycket Carro :) riktigt roligt att pyssla på med!
Marias bakglädje

2012-06-25 @ 10:46:50
URL: http://cajjot.blogspot.com
Postat av: Lotta

Fina! Jag är värdelös på det där!
Förresten gjorde jag tårtan som du gjorde på morsdag. Super god men jag fick stora problem att kavla ut fondanten.. någon aning om vad jag kan ha gjort för fel? :)

Svar: tack så mycket! :) När gjorde du fondanten? Den ska helst vila ett dygn i rumstemperatur innan den kavlas ut. Jag gjorde själv misstaget sist att göra den samma dag som tårtan och då var de svårt att kavla den. Jag värmde den lite i micron så gick det lättare :)
Marias bakglädje

2012-06-26 @ 09:37:44
URL: http://hastfotografen.webblogg.se
Postat av: Lotta

Jag gjorde den dagen innan och hade den i rumstemp.. Ska prova att mickra lite nästa gång så kanske det blir bättre.. haah som jag slet för att ens få den att täcka tårta ;)

Svar: samma här! Jäkligt tungt gick det att kavla ut den! Men jag misstänkte att jag hade för mycket florsocker i. Den ska ju vara elastisk och inte kladdig när den är klar. Men jag tror jag tog för mycket den gången :) Så du kan tillsätta lite lite vatten och micra i några sekunder om de blir så igen :)
Marias bakglädje

2012-06-27 @ 08:28:00
URL: http://hastfotografen.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0