Powered by Jasper Roberts - Blog

Gingerbread Macarons med Lingonsmörkräm

 
Yummy, yummy, yummy I got love in my tummy..
 
Nosandet fortsätter! Macarons är något jag aldrig tröttnar på att göra, att dem sedan går att variera i oändlighet gör ju inte saken sämre dirket ;) Det var en fröjd att se dessa resa sig i ugnen, länge sedan jag fick till dem så här fina :)
 
Jag smaksatte mina macarons med kanel och nejlika, bara ingefäran som saknas för den där äkta pepparkaksmaken. En fräsch och inte för söt fyllning i form av vit chokladsmörkräm med lingon. Åhhh.. den blev såå god! Du hittar recept på macaronsen här, ta bort lakritspulvret och tillsätt 1 tsk kanel och 1 krm nejlika så har du dessa godingar!
 
VIT CHOKLADSMÖRKRÄM MED LINGON
 
50 g smör
50 g philadelphiaost
50 g vit choklad
1 ½ msk lingonsylt
 
Ta fram alla ingredienser och låt dem bli rumsvarma. Vispa ihop smör och philadelphilaosten till en smidig kräm. Smält chokladen över vattenbad och tillsätt under vispning. Vänd sist ner lingonsylten.
 
Macarons | gingerbread macarons, kanelmacarons, kanel och nejlika | | 10 kommentarer |
Upp