Rice Krispies Bars

 
Idag tänkte jag bjuda på något som är superenkelt att svänga ihop, och galet gott när man är sugen på nånting men inte riktigt vet vad. Du kan även använda dig av detta recept om du ska modellera figurer till en tårta tex. Mycket godare än att göra av Sugarpaste rätt igenom! Dessutom blir sockerpastan rätt tung, om man ska göra något större, då är det här ett bra alternativ!
 
Tips! Vill du modellera med detta som grund? Forma då massan medan den fortfarande är varm, ställ sedan i kylen. Sedan kan du skära till den om det behövs.
 
RICE KRISPIES BARS
 
Du behöver:
 
2 msk smör
150 g marshmallows
7 ½ dl Rice Krispies
4-5 msk kokosflingor (kan uteslutas)
Choklad att ringla uppepå
 
Smält smöret i en kastrull, häll sedan i marshmallowsen och smält dem på medeltemperatur. När marshmallowsen smält rör du i flingorna och kokos. Häll upp i en form som du klätt med bakplåtspapper. Ställ i kylen. När massan stelnat skär du upp i bitar och ringlar på smält choklad. Klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0