Snabb Polkafudge

 
Det har hänt en hel del den sist. Jag är numera sjukskriven. Denna fudge gjorde jag i ett försök att blåsa liv i bakglädjen jag har nånstans där inom mig. Nåväl, jag tänker inte fördjupa mig mer i det.
 
Fudge, var det ja! Denna fudge är superenkel att göra och så himla god. Polkagrisar, vit choklad, kondenserad mjölk.. kan de bli annat är bra?
 
POLKAFUDGE
 
1 burk kondenserad mjölk (sötad)
300 g vit choklad
300 g polkagrisar
Några droppar pepparmyntsolja
 
Häll den kondenserade mjölken i en kastrull tillsammans med den finhackade, vita chokladen. Värm på låg- till medelvärme tills all choklad smält. Tillsätt några droppar pepparmynta. Häll upp i en form som är ca 20×15 cm. Toppa med krossade polkagrisar. Låt stå i kylen i minst 3 timmar innan du skär upp i bitar. Klart!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ninni - Foto & Vardag

Men mums!

2014-12-06 @ 10:52:07
URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Ester - ett kreativt liv

Tråkigt att höra att du är sjukskriven, krya på dig!

Mums så gott det där ser ut att vara!

2014-12-06 @ 17:14:27
URL: http://ettkreativtliv.se
Postat av: Johana Duggin

ååh gott det ser ut :D

2014-12-07 @ 18:33:38
URL: http://duggin.blogg.se/
Postat av: Robex Lundgren

mums

2014-12-07 @ 18:36:28
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Klara

Åh hjälp vad gott. Det här inlägget sparar jag till nästa fudgemakartillfälle!

2014-12-07 @ 18:39:19
URL: http://klaragenberg.blogg.se
Postat av: Josefine Hallgren

Shit vad gott det såg ut ! :)

2014-12-07 @ 18:50:57
URL: http://jjosefinehallgren.blogg.se/
Postat av: Sandra Karlsson

hur blir dessa efter två veckor i frysen? :))

Svar: Ingen skillnad :)
Marias bakglädje / Maria Walkeby Roos

2014-12-08 @ 11:39:37
URL: http://bysandrakarlsson.blogg.se
Postat av: EMMA

Ser jätte gott ut :)

2015-01-08 @ 14:35:57
URL: http://nouw.com/wondering
Postat av: Anna

Hej. Fin blogg och många bra recept. Gjorde denna himmelskt goda fuge men lyckas inte riktigt få den i så fina bitar som du. Hällde smeten direkt i en form av stengods, va det kanske felet? Skulle jag haft ett bakplåtspapper under, så den hade varit lättare att ta upp ur formen och skära snygga bitar. Alla tips mottages varmt:) vänlig hälsning Anna-Karin

Svar: Ett bakplåtspapper i botten är absolut att rekommendera. Då kan man lyfta upp fudgen och lägga på skärbräda och skära upp :)
Marias bakglädje / Maria Walkeby Roos

2015-02-13 @ 13:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0