men alltså, wow. Ser magiskt ut, typ som de där fina kakorna på löjligt dyra caféer. herregud vad gott!!
Det ser verkligen supergott ut!
Känner man smaken av mandelmassan väldigt mycket? Jag är nämligen inte jätteförtjust i det, men den här pajen ser så god ut att jag är beredd att äta det ändå ;)
Åh men vad gott det där såg ut! Tror du att det går att utesluta äggen, eller ersätta dom med något annat?
Såå magiskt fin! Blir jättefrestad.
Har nyss hittat hit till din blogg och är helt kär.
Undrar vart du fått tag på din pajform? Letat länge efter just en avlång pajform :)
ska prova!! ser super god ut!! använder du riktigt smör till denna
Ser fantastisk ut!
Provade receptet, och vill utfärda en varning för ganachen. Värm inte grädden för mycket, då faller fettet ut ur chokladen och ganachen spricker/separeras. Inte gott/snyggt...
Fick ett tips att hålla grädden runt 60 grader och sedan hälla den över chokladen istället och blanda försiktigt tills chokladen smällt.
Jätte fin kaka 😊
Åh men den där såg så himla god ut!