Saffransfudge med Pistagenötter

Godis godis godis, blir ju inte sämre av sådana här enkla recept med ett mycket mumsigt resultat :) Jag har alltid lika svårt att hålla mig från att börja alldeles för tidigt med julbaket. Helt ärligt så satte jag en saffransdeg redan i början på oktober ;) Tål du inte nötter kan man givetvis utesluta det ur det här receptet. Citronsyran har jag i för att det kan bli lite väl sött när man använder vit choklad, den tar liksom udden av det :)
SAFFRANSFUDGE MED PISTAGENÖTTER
1 burk sötat kondencerad mjölk
250 g vit choklad av god kvalité
1 msk smör
1-2 påsar saffran
½ kryddmått citronsyra (kan uteslutas)
ca 2 dl skalade pistagenötter
Häll kondencerad mjölk, vit choklad, saffran och citronsyra i en kastrull och värm på svag- till medelvärme till chokladen smält. Klicka sedan i smöret. Häll upp smeten i en limpform som du plastat in med plastfolie. Strö sedan över grovhackade pistagenötter och ställ i kylen att stelna i några timmar. Skär upp i lagom stora bitar.

ser så gott ut